Metro Cable

Címkék: lanovka caracas mercal

2010.08.25. 23:44

2010. Augusztus 25.

Caracas szívében van egy domb, amin szégyen-szemre egy barrio foglal helyet. Nemrég készült el, egy lanovkát építettek rá, ami tömegközlekedési célokat szolgál. Nagy áldás ez ott. Ezt azóta tudom, amióta prászor esőben próbáltunk meg feljutni a mi barrio-dombunkra, és majdnem két órába telt a dugó miatt.

Nemrég ingyen nap volt. Elmentünk lanovkázni egy kört.

Legnagyobb meglepetésemre az egész annak a dombnak a gerincén halad, aminek a közelében laktunk először (régen, amikor kint laktam), az iskolában, még az intézettel. A kabinból láttam azokat az utcákat, ahova néha fülmentünk. A lanovaka azok között az épületek között halad el, amiket akkoriban kezdtek építeni, a "Mission Habitat" (szociális lakások) keretében. És láttam fentről a Mercal-unkat!!!  (ez annak mond valamit, aki járt ott. ;)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://camburpinton.blog.hu/api/trackback/id/tr592248151

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása