2010. október 15.

Nem gondoltam volna, de Isaura nem csak Magyarországon, hanem mint a felirat mutatja egész Dél-Amerikában a legnépszerűbbek közé tartozott. Most a brazilok újraforgatták, és esténként újra izgulhatjuk Isaura történetét itt Venezuelában legalábbis. "Szerelem, kaland, társadalmi küzdelem." "Egy fehér rabszolga története, aki szembeszáll a sorsával." Hirdeti a plakát.

Előző szombaton néhány utcagyerek megfürdette Elluzt az Altamira szökőkútjában. Kicsit maga kereste a bajt, mert odamente lábatmosni, ahol azok (a tilosban) fürdőztek. Azok meg azt hitték, hogy a néni játszani jött velük, és berántották. Én már csak későn értem oda, hogy egy fotót készíthessek. :) Ezek után jól jött a város Trópusi klímája. Csak a légkondicionált helyiségek voltak túl hidegek szegénynek.

A természet ereje és a karbantartás hiány eredményezi ezt jelenséget, amit a belváros legforgalmassabb sétálóutcájában fotóztam.

A bejegyzés trackback címe:

https://camburpinton.blog.hu/api/trackback/id/tr722374135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása