Ez egy régi blogom, amit még Venezuelában kezdtem írni, de most aktiváltam, mert 6 Magyarországon élés után újból külföldre költöztünk, de most "csak" Spanyolországba. Nem "csak", mert egy szuper hely. ;)

Szóval egy hete megérkeztünk Castellón de la Plana-ba.

img_20200304_185132.jpg

Nem vakáción vagyunk, az már biztos. Sok az intéznivaló, meg tök kényelmetlenek még a körülmények. De jó, hogy találtunk máris lakást. Az iskola miatt sürget az idő.

Voltunk már kétszer is a strandon. Szuper a strand. Meleg a víz. Jó kis hullámok vannak. Nincs nagyon kiépítve. Sokan vannak de eloszlanak, mert olyan nagy a strand.

pano_20200819_165757.jpg

img_20200819_175413.jpg

Egész más érzés most itt lenni, mint amikor csak vakációra jön az ember. Most azért van sok aggódnivalónk. Meg egyfajta sürgető érzés, hogy be kell illeszkedni. Persze ez még jócskán odébb lesz.

Voltam ma reggel a bevándorlási hivatalban. Ott meg hosszú sor, türelmetlen ügyintéző fogadott. Sok bürokrácia vár még ránk.

A bejegyzés trackback címe:

https://camburpinton.blog.hu/api/trackback/id/tr6016174908

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása